10 успішних брендів

01.08.2017

Переглядів: 2418

http://chytay-ua.com/

«10 успішних брендів» - Брустурів : Дискурс, 2017. – 192с.

В 2017 році у видавництві Discursus вийшла книжка “10 успішних українських брендів”. Куратор проекту – Оксана Карпюк, редактор – Наталя Ткачик, текст – Богдан Ославський, ідея та концепція – Василь Карпюк.

Про що книга?

Книжка про одні з найкращих організацій і компанії України. Про те, як потрібно вирізнятися серед конкурентів, як правильно доносити свої пропозиції потенційним покупцям. Книга про історії успіху компаній в періоди кризи, помилок і успіху. Ви прочитаєте відверті історії людей, котрі створювали свої бренди, навіть коли умови для розвитку були не найкращими.

Книга також розповідає про стратегії розвитку, можливості виходу з кризи і те, як просувати себе і свій бренд. “10 успішних українських брендів” – це досвід і натхнення. Це історії не успішних організацій Європи чи Америки, а розповіді українців, які доводять, що навіть у нас можна творити успішні компанії, котрі будуть просувати свої бренди закордоном.

Герої книжки

Холдинг емоцій “!FEST”, “FEDORIV”, “SammyIcon”, “SoftServe”, “Таблеточки”, “OKKO”, “Українська правда”, “Український католицький університет”, “Форум видавців” і “Центр сучасного мистецтва Дах”.

Як побудована книжка?

Книжка розбита на 10 розділів, в яких розповідається історія заснування і розвиток окремого бренду. Автор детально описує, як починався проект, хто стояв біля його витоків, розказує історії успіху і невдач компанії. В кінці кожної розповіді читача чекає відверте інтерв’ю, в якому один із засновників організації чи компанії чесно відповідає на поставлені питання, розповідає про те, як виникла ідея створення бренду, як переживали невдачі і де брали натхнення для подальшого розвитку. Де шукали інвесторів, як планували робочий день. Хто були першими працівниками і що найбільше цінують в теперішніх.

Кому буде цікава книжка?

Усім, хто боїться починати власний бізнес, чекаючи сприятливих умов. Як розповіли герої книжки, таких умов не буде ніколи.

Тим, хто не знає, що робити з неприбутковим бізнесом. В книжці ви прочитаєте, що неприбуткового бізнесу немає. Усі сумніви у вашій голові. Звідси і занепад бізнесу.

Тим, хто виношує в голові геніальні ідеї, але відкладає усе на потім. Потім уже не буде, ваша ідея у когось в голові теж крутиться. І тут головне, хто швидше її реалізує.

Тим, хто вважає, що в Україні не можна створити щось успішне. Ось вам 10 прикладів успішних брендів. А ви і далі сумніваєтесь?

P.S. Якщо вас цікавить моя скромна думка, то мені найцікавіше було читати про УКУ, Форум видавців (хто б сумнівався?) і SammyIcon.

Читайте і пам’ятайте, що з книг ми черпаємо не тільки емоції і почуття. Вони можуть розповісти як бути успішними.

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster