Аллан і Барбара Піз "Мова взаємовідносин"

09.02.2016

Переглядів: 2507

http://chytay-ua.com/

До прочитання цієї книги вас можуть спонукати життєві обставини. Наприклад, ви розійшлися з людиною, яку кохали чи все ще кохаєте. Здавалося у ваших відносинах все було гаразд, без суперечок та непорозумінь. Проте одного дня вам повідомляють, що це кінець. Чому ж стається так, що люди перестають бачити один в одному те, що бачили раніше? Чому любов з часом зникає? І що взагалі таке «любов»? Що відбувається з організмом в цьому стані, і як продовжити ці процеси якнайдовше?

Автори цієї книжки наводять приклади життєвих ситуацій, часто з власного прикладу, це додає цікавості написаному. Якщо у вас є пара, то я б порадив читати цю книгу разом, особливо якщо діло йде до весілля, «Мова взаємовідносин» має стати настільною книгою вашої сім’ї. Подумати – а як ви ведете себе в описаних ситуаціях і чи будете робити так само після прочитаного? Головна ідея – усвідомлення того, що чоловіки та жінки різні у світосприйнятті та емоційному плані, ані гірші, ані кращі – різні. Взагалі ви знали що формує з нас чоловіка або жінку? Чому Андрій народився Андрієм, а Олена – Оленою,  чому Ігор має жіночі риси характеру, а Вікторія любить дивитися футбол? Все це має логічне пояснення, як і те що ваша любов, стала любов’ю для когось іншого.

Можливо книга буде не цікава заядлим романтикам-ідеалістам, які вважають любов вищою силою, яку не можливо пояснити фізіологічно, що це магія, однак магія – діло шаманів або факірів, відірваних від реальності, а іноді варто звернути увагу на факти.

Не варто переставати вірити в любов і справжні, щирі та гармонійні стосунки. Це прекрасне почуття, особливо якщо воно взаємне і робить нас щасливішими. Однак, щоб такі стосунки були можливі, потрібно знати їх природу. Всьому необхідно вчитися і дана книга допоможе робити менше помилок і більше розуміти один одного. По-іншому поглянути на ревнощі та інші токсичні речі. 

Шукайте взаєморозуміння та читайте книги!

Читайте також: Зиґмунд Фройд «Невпокій в культурі»

Замовити книжку

Слава Славський

Головний редактор, книжковий пропагандист

Сторінки автора у соцмережах: Facebook , Twitter , Instagram

author photo
poster