Поговоримо про Різдво

05.01.2016

Переглядів: 3

http://chytay-ua.com/

В цей період ми гостро потребуємо чуда. Нам хочеться відчути на собі цю святкову магію. Виникає бажання робити добро і ми очікуємо взаємності від інших людей. Різдво свято котре приносить щастя не тільки дітям, але і дорослим.

На вулиці кружляють сніжинки, за столом зібралася уся родина, десь далеко чути відлуння колядок. І це так чудово. Одразу відчуваєш себе по справжньому живим і щасливим.

А книги допоможуть вам ще більше поринути в атмосферу різдвяного настрою. Тому пропонуємо вам топ – 5 книг з безперечно казковим сюжетом.

1. Чарльз Діккенс “Різдвяна історія”
Без цієї книги важко уявити саме Різдво. Повчальна історія про переосмислення усіх своїх вчинків. ЇЇ можна і потрібно перечитувати кожного року перед святом. Це теж саме, що і фільм Сам удома.

2. Джон Рональд Руел Толкін “Листи Різдвяного Діда”
Чим займається Різдвяний Дідо до і після Різдва? Завдяки цій книзі ми тепер будемо знати усі його пригоди разом з ельфами, гоблінами і ведмедями. Толкін уміє створювати казку, з неповторною магією, котру можна зустріти тільки у його книгах.

3. Богдана Матіяш Казки Різдва
Чудова українська письменниця Матіяш написала дивовижну книгу про Різдво, котра наповнена радістю і любовю. Тими почуттями, які є невід’ємними гостями такого свята. Також її казки вчать нас бути хорошими людьми і вміти пробачати усі образи.

4. Надійка Гербіш Одного разу на Різдво
Знову українка і знову ж надзвичайна книга. Вміння передати в персонажах тварин характери людей, а також переконати читачів в правдоподібності ситуації, заслуговує на велику похвалу письменниці. І однозначно це чудова казка.

5. О. Генрі “Дари Волхвів”
Якщо уже ця книга не переконає вас в магії Різдва, тоді ми навіть і не знаємо як розтопити ваше серце і запевнити, що чудеса існують. Тут присутня історія про справжні почуття і вміння кохати, не зважаючи на усі труднощі життя.

Слідкуйте за нашими найцікавішими публікаціями в соціальних мережах Facebook і ВКонтакті

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
Рецензій: 1

Валентина 2016-01-09

прочитавши, дуже захотілось полистати книгу "Дари Волхвів"
poster