Видавництво "Клуб сімейного дозвілля": на що чекати?

07.02.2018

Переглядів: 1798

http://chytay-ua.com/

В першому півріччі цього року видавництво справді має чим порадувати читачів! Ось лише частинка найочікуваніших книг.

Ден Браун «Джерело»

Одна з найголовніших новинок 2018 року - містичний трилер легендарного Дена Брауна «Джерело». Цей роман є п'ятою частиною серії книг про Роберта Ленгдона. 

Більбао, Іспанія. Роберт Ленгдон, Гарвардський професор симвології та релігійної симвології, прибуває в надсучасний музей Гуггенхайма в Більбао, щоб бути присутнім при важливому оголошенні – відкритті, яке «змінить обличчя науки назавжди». Увечері господар Едмонд Кірш, сорокарічний мільярдер і футуролог, чиї сліпучо високотехнологічні винаходи і сміливі прогнози зробили його всесвітньо відомою фігурою, Кірш, який був одним з перших студентів Ленгдона в Гарвардському університеті двома десятиліттями раніше, збирається розкрити дивовижний прорив…  той, який дасть відповіді на два фундаментальних питання людського існування.

Старт продажів нового роману Дена Брауна «Джерело» планується 30 травня в перший день виставки «Книжковий Арсенал – 2018»!

Карлос Руїс Сафон «В’язень неба»

Іспанський письменник Карлос Руїс Сафон є одним із тих авторів, яких найбільше читають і найбільше знають у всьому світі. Його книжки одна за одною стають літературними сенсаціями та здобувають шалену популярність. Твори Сафона перекладені 50 мовами світу й очолювали практично всі європейські книжкові чарти, а їхні шанувальники – мільйони людей на п’яти континентах.

«В’язень Неба» – третя книжка із циклу романів, дія яких відбувається в літературному всесвіті Цвинтаря забутих книжок – лабіринту історій, що зачаровують і змушують якнайшвидше дістатися останньої сторінки.

Барселона, 1957 рік. Даніель Семпере, власник книгарні, — щасливий чоловік і батько. Його продавець і приятель Фермін готується до весілля, а на носі ще й Новий рік та Різдво. Чоловіки в доброму гуморі чекають на прийдешні святкування, аж раптом все змінюється. До крамниці заходить загадковий сеньйор, який хоче купити подарункове видання «Графа Монте-Крісто». Він дивно поводиться, робить якісь записи, і Даніель відчуває: тут щось не так. Незнайомець якимось чином пов’язаний з Ферміном. Це привид його минулого, який може розкрити страшні таємниці…

С. Дж. Тюдор «Крейдяна людина»

С. Дж. Тюдор – сучасна британська письменниця, нове ім’я в жанрі гостросюжетного психологічного трилера. Її роман «Крейдяна Людина» підкорив десятки країн і продовжує завойовувати популярність.

П’ятеро друзів – Едді Мюнстер, Гладкий Ґев, Металевий Міккі, Гоппо і Нікі – давно виросли з того віку, коли для спілкування використовували зашифровані послання, написані кольоровою крейдою. Але минуле не стирається так само легко, як крейда з пальців. Сорокарічний Ед усе ще пам’ятає, як він і його шкільний учитель урятували дівчину Елізу. І пам’ятає її обезголовлений труп, який знайшли в лісі... Через багато років Ед Адамс зустрічається з Міккі, який заявляє, що знайшов убивцю Елізи. Наступного дня його самого знаходять мертвим з намальованим крейдяним чоловічком у кишені. Друзі розуміють: те, від чого вони втікали, повернулося. На згадку про минуле в кожного з них лишилася не тільки крейда під нігтями, але й кров. Чия вона?..

Сергій Плохій «Остання імперія. Занепад і крах Радянського Союзу»

Професор Гарвардського університету Сергій Плохій є одним з провідних фахівців з історії Східної Європи. Ця книжка була створена на основі розсекречених документів та інтерв’ю з безпосередніми учасниками та свідками подій останніх днів Радянського Союзу.

Це нова, смілива інтерпретація останніх місяців життя Радянського Союзу, головною причиною краху якого, на думку автора, став конфлікт інтересів двох ключових радянських республік – Росії та України. Плохій впевнений: американська роль у розвалі Союзу була міфом, який роздували на догоду діячів американської зовнішньої політики та прихильників імперського реваншу в Росії. Україна стала ключовим гравцем в драмі розпаду Союзу і не тільки здобула Незалежність для себе, але і показала шлях до державності менш рішучим республікам, таким як Білорусь та Казахстан.

Маргарет Етвуд «Сліпий убивця»

За цю книжку канадська письменниця Маргарет Етвуд у 2000-му році отримала Букерівську премію. Її книжки вийшли друком у більш ніж 35 країнах і були перекладені понад 20 мовами. Її твори чотири рази виходили у фінал Букерівської премії.

Лора завжди була дивачкою. Айріс на противагу стриманою, не схожою на сестру. Але попри всі розбіжності вони мали одну долю, одну історію, прикрості, розділені на двох, та кохання, що принесло обом біль та страждання. Вони були одна в одної, супроти світу. А потім в їхньому житті з’явився ексцентричний письменник Алекс, та з ним прийшло й дещо інше… Те фатальне, що змінило життя сестер і стало причиною зникнення Лори. Скандальний та загадковий роман – єдине, що лишила по собі молодша сестра. Дивна історія про стосунки жінки та чоловіка, який оповідав своїй коханці фантастичні історії про світ, де мешкають сліпі вбивці. Та Лорин роман – це схованка. І Айріс знає, що в ньому – все їхнє життя, з болючими подробицями та секретами, від яких перехоплює подих… Та як все було насправді? Де правда, а де вигадка? І де та межа між справжнім життям та романною історією?

poster