Джон Вон Ейкен "Можливо все"

10.10.2018

Переглядів: 1280

http://chytay-ua.com/

Кожного дня ми опиняємося у різних життєвих ситуаціях, які потребують вибору, прийняття важливих рішень, які впливають на наше життя. Як дізнатись, яке саме рішення правильне? Як діяти у складних ситуаціях? Як мислити по-новому заради того, щоб змінити себе, досягати поставлених цілей? А найголовніше - як рухатися вперед, хай малесенькими кроками, але із впевненістю та вірою у власні сили? Як зрозуміти, що ти обрав правильний шлях? Відповіді на всі ці, здається, риторичні запитання точно допоможе відшукати книга Джона Вон Ейкена "Можливо все!"

За жанром це мотиваційна бізнес-література. Прочитавши цю книгу, ви зможете поглянути на проблеми під іншим кутом зору, збагнути, що  навіть із найскладніших життєвих ситуацій можна знаходити вихід, а невдачі роблять нас сильнішими.

Унікальність цього видання в тому, що у тексті не просто подано поради, як мислити позитивно чи як приймати рішення, які будуть корисними саме для вас, а й  цілу низку практичних вправ, які реально допоможуть досягти на практиці бажаного результату.

Автор переконливо доводить, що для того, щоб змінити ситуацію чи проблему на краще, потрібно, насамперед, працювати покроково, наполегливо і впевнено над зміною власних думок на позитив, тому що негативні думки руйнують нашу свідомість, заважають зробити вибір на користь того, щоб докладати зусиль до зміни ситуації, яка не влаштовує, замість того, аби страждати. "...той, хто всі свої сили марнує на хвилювання і переживання, навряд чи знайде позитивні можливості в умовах кризи. А той, хто змінить свій погляд, "перенастроїть " свій внутрішній компас, запитає себе: "Що можна зробити? чи що варто змінити в собі або своїй компанії?  - швидше за все, побачить просто величезні можливості!".

Ще однією важливою умовою досягнення поставленої мети є вміння контролювати свої думки, не давати власним негативним емоціям та почуттям руйнувати себе з середини, а це вже вибір кожної людини.

Бізнес-тренер наводить читача на думку про те, що ключем до будь-яких змін є дія! І саме тому так важливо почати робити кроки до здійснення своїх цілей просто зараз. Не менш важливо помічати свої маленькі успіхи.

Доцільно "розбивати" досягнення мети на дрібні кроки, яких точно можливо досягти, якщо рухатися поступово. Важливо усвідомити, що змінити себе ніколи не буває запізно."...кожен із нас має якісь особливі таланти, якими він може збагатити навколишній світ. Кожен із нас уміє робити щось краще за багатьох, а в деяких випадках - краще за всіх! ....  Для цього треба зовсім небагато: усього лише привчити себе думати, виходячи за межі звичного...".

"Можливо все!" варто прочитати якщо:

-Хочете побороти відчай, зневіру, безнадію;

-Прагнете здобути більше впевненості у власних силах;

-Потрібно віднайти віру у те, що все вдасться;

-Бажаєте здобути гармонію у всіх сферах вашого життя;

-Плануєте підтримувати мотивацію, щоб долати проблеми та виклики, з якими стикаєтеся щодня;

-Будете діяти, щоб сповнити життя новими досягненнями, які важливі саме для Вас.

Важливо пам`ятати, що вміння мислити позитивно - це і є найперший та найважливіший крок до успіху, який можете зробити лише ви.... то ж, мисліть і читайте хороші книги.

Ігор Зіньчук

Філолог, автор книжкових оглядів, блогер, копірайтер

author photo
poster