5 книг, які можна подарувати коханій на Валентина

12.02.2016

Переглядів: 2697

http://chytay-ua.com/

Так, цей день уже наближається, а у тебе досі немає подарунка для коханої дівчини. І ти навіть не знаєш що ж такого придумати, щоб їй сподобалося. Навіть більше ніж сподобалося. Щоб цей подарунок усім своїм виглядом говорив – Люблю.

Кожній дівчині подобаються красиві речі. І це не обов’язково мають бути коштовні прикраси чи новомодні гаджети. Хороша книга, в яскравій і гарній палітурці, завжди буде актуальним подарунком. І ми підготували список з 5 книг, оформлення яких сподобається усім дівчатам. І тут без винятку. Тому, хлопці, читайте наші рекомендації, обирайте найцікавіше і гайда до книгарні.

Список книг, що можна подарувати коханій:

1. Леся Українка “Лісова пісня”

Поліна Дорошенко оформила, а видавництво “Основи” видало книгу Лесі Українки. І це казково. Адже книга надзвичайно красива і барвиста. Її дуже – дуже приємно тримати в руках. Там усе казкове. А поема Лесі Українки буде актуальною у всі часи.

2. Елізабет Гілберт “Їсти, молитися, кохати” 

Ця книга – щира розповідь жінки про себе і пошуки себе. Трішки іронії, самокритики, багато кохання і щирих почуттів, і перед вами чудова книга. А тримаючи в руках україномовне видання від видавництва “Старого Лева” розумієш, що читати її одне задоволення.

3. Антуан де Сент-Екзюпері “Маленький принц”

Читаючи цю книгу ти, немовби, переносишся в інший світ. Світ де немає страждань і розпачу. Світ де панує щира і непідкупна дружба, де усі щасливі і веселі. Це справжня казка, як для дітей, так і для дорослих. А усю цю казкову атмосферу доповнюють оригінальні і красиві ілюстрації. Цю красиву книжку видало видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

4. Ентоні Дорр “Все те незриме світло”

Книга бестселер від американського письменника нарешті дійшла і до україномовного читача. Книга про виживання в період жахливих світових подій. Про те, як не втратити моральних принципів і зберегти своє кохання. Там усе справжнє. Усі страждання і уся радість. Завдяки видавництву “Клуб сімейного дозвілля” ми маємо можливість читати світовий бестселлер українською.

5. Патрік Модіано “У кафе втраченої молодості ”

Загадковість, ось яке відчуття супроводжує тебе під час читання книги. Історія про молодість у місті вічної романтики. І все це про Париж. Це місто виступає головним героєм роману. А видавництво “Фоліо” доповнило цю чарівну і романтичну історію, красивим оформленням книги.

Слідкуйте за нашими найцікавішими публікаціями в соціальних мережах Facebook і ВКонтакті.

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster