5 книг, які можна подарувати коханому на день всіх закоханих

12.02.2016

Переглядів: 3146

http://chytay-ua.com/

Уже через два дні усі закохані будуть святкувати день святого Валентина. Окрім романтичних вечорів і ніжних признань, кожна дівчина хоче подарувати своєму коханому щось особливе. Таке, щоб запам’яталося, якщо не на усе життя, то хоча б до наступного дня усіх закоханих.

І таким подарунком може стати якісна і цікава книга. Ми пропонуємо вам, милі дівчата, топ книг для вашого обраного. Цей список підібраний так, щоб книги, котрі є в ньому, підійшли будь – якому хлопцеві. Будь це програміст, поет, мандрівник чи лікар. Тому можете зітхнути з полегшенням – з подарунком проблем немає. Залишилось тільки сходити в книгарню і придбати книгу з нашого топу. І ще одна хороша новина – усі ці книги перекладені українською.  

5 книг для коханих чоловіків на день святого Валентина:

1. Джон Фаулз “Колекціонер”

Книга про відчайдушні спроби знайти кохання. І хоча головний герой вибирає жахливий спосіб для приборкання коханої, ця книга не втрачає своєї елегантності. Просто потрібно відкинути усі упередження і спробувати зрозуміти цього безумця. 

2. Умберто Еко “Бавдоліно”

Роман Умберто Еко “Бавдоліно” інтригує з перших слів. Там, в принципі, як і в усіх його творах, присутня нотка таємниці і чогось незвіданого. Книга про Хрестові походи і пошуки містичного Ґрааля. Пригоди, переслідування – усе вказує на гостросюжетний сценарій книги.

3. Марш Генрі “Історії про життя, смерть і нейрохірургію”

Книга відомого британського нейрохірурга розкриває нам усі секрети світу чудес. Це твір про взаємовідносини людей, котрі разом зустрічають смерть. Людей, котрі відчайдушно боряться за кожне життя. Ця книга допоможе краще зрозуміти як лікарів, так і їхніх пацієнтів.

4. Стівен Гокінг “Коротка історія часу”

Космос ближчий, ніж ми собі уявляли. І це нам у своїй книзі розповідає геніальний Стівен Гокінг. Книга блискуча і її важко порівняти з чимось іншим. Тому не дивно, що вона стала бестселером. І за 20 років було продано понад 10 мільйонів примірників у всьому світі.

5. Волтер Айзексон "Стів Джобс. Біографія засновника компанії "Apple"

Усі ми знаємо Стівена Джобса і захоплюємось ним, як творцем чудової техніки. Але, чи багато нам відомо про саму постать засновника всесвітньо відомої компанії Apple? Волтер Айзексон відомий журналіст, працював у “Time” і “CNN”. Пишучи цю книгу тісно співпрацював з самим Джобсом. Це єдина його біографія, яку він особисто завірив. Книга, безперечно, варта уваги. 

Слідкуйте за нашими найцікавішими публікаціями в соціальних мережах Facebook і ВКонтакті.

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster