5 книг про кохання

13.07.2016

Переглядів: 11389

http://chytay-ua.com/

Кохання було найпопулярнішою темою в письменників усіх часів. А стелажі сучасних книгарень просто ламаються від книжок про вічне почуття. Деколи, буває важко з цієї кількості вибрати насправді якісні книжки. Такі, щоб не розчаруватися в своєму виборі.

Пропонує вам список сучасних книжок про кохання, від яких ви отримаєте справжнє задоволення.

1. Елізабет Ґілберт  “Їсти, молитися, кохати”.

Історія про пошуки свого власного Я. Головна героїня відправляється в подорож, щоб зрозуміти цей світ і знову почати жити. У цій книжці відчувається подих кохання, яке от-от наступить, але поки що воно тільки в мріях героїні. Вона буде цікава людям, котрі люблять відкривати нові країни, так і людям, котрі мріють про свою людину.

Як читати? – з чашкою зеленого чаю.

Де читати? – в екзотичній і таємничій країні. 

2. Ніна Джордж  “Маленька французька книгарня”.

Головний герой цього роману точно знає, котра книжка підходить відвідувачам його книгарні. Він цілитель їхніх зболених сердець. Але є одна людина, яку він не може вилікувати. Це він. Адже його нещасна душа страждає від розлуки. Але він відправляється в подорож, в саме серце Провансу, щоб віднайти себе.

Як читати? – з келихом терпкого вина.

Де читати? – в поїзді Париж-Ніцца. 

3. Джорджо Мойєс  “До зустрічі з тобою”.

Кохання буває раптовим, а буває і так, що двом людям потрібно деякий час, щоб це почуття з’явилося в їхніх серцях. Головні герої цього роману не мали зустрітися, і тим більше покохати один одного. Але усе було вирішено в долю секунди. Ця книжка не типовий роман з happy end. Усе набагато складніше і драматичніше. 

Як читати? – з імбирним лимонадом.

Де читати? – в парку.

4. Мартен-Люган Аньєс  “Щасливі люди читають книжки і п’ють каву”.

Книга про життя, яке можна втратити. Про почуття після страшної події, яка поділила твоє власне життя на “до” і “після”. Історія жінки, котра знову починає жити, а не існувати. Не зважаючи на минуле.

Як читати? – з чашкою міцної кави.

Де читати? – в кав’ярні.

5. Анна Гавальда “Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав”.

В книжці 12 новел, де авторка розповідає без примітиву про справжнє життя. Те, яке ми бачимо кожного дня. Життя, яке приховує безліч бажань, вражень, страхів і мрій. Без фальшу і іронії. Без гламурності і надуманості. Таке, яким ми живемо. Справжнім. 

Як читати? – з бокалом сангрії.

Де читати? – на березі моря.

Читайте також: 5 книг про вічне кохання.

Слідкуйте за нашими найцікавішими публікаціями в соціальних мережах Facebook і ВКонтакті  

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster