Хелловін в атмосфері Стівена Кінга

29.10.2016

Переглядів: 1792

http://chytay-ua.com/

Якщо будете святкувати Хелловін, то вам потрібно підготуватися. Справа не в костюмах і макіяжі. Вам потрібно створити моторошну атмосферу на вечірці. А хто як не сам король жахів надихне вас. Тому, тримайте топ 5 оповідань від Стівена Кінга.

Читайте, лякайте і насолоджуйтесь результатом. Читай.ua поганого не порадить.

1. "Бабця"

В нашій уяві бабусі – це милі старенькі жінки, з веселою усмішкою і теплими руками. А якщо, це твоя бабуся, то це наймиліша і найдобріша людина в всесвіті. Правда ж? А от і ні. Стівен Кінг в цьому оповіданні показує, що вони можуть бути найжахливішими істотами на землі. Читаючи "Бабцю", ти з першої сторінки розумієш, що фінал цієї історії буде аж ніяк не добрий. Хоча, для декого усе складеться як найкраще.

2. "1922"

Розповідь про суцільні вбивства і страшний колодязь. І вони взаємопов’язані. Усе  починається з того, що чоловік пише лист, в якому описує, як саме він вбив свою жінку і куди викинув тіло. Сидить він в номері мотелю, знаючи, що дописавши його, зустрінеться з Нею. Можливо, вона уже стоїть за його спиною. Адже, цей подих сирості колодязя чути в кімнаті.

Читайте також: Стівен Кінг. Видатний містик чи дешева вульгарність?

3. "Пекельний кіт"

Ви ще досі вважаєте, що коти – це милі і пухнасті тварини, які тільки сплять і мурчать. Ой, наївні ви люди. Та це ж монстри. Холоднокровні. Вони вичікують, прикидаються безпорадними, а потім хлоп – і ви уже труп. Так, так, вони вбивці. Не вірите. Читайте Стівена Кінга. Він усе вам розповість.

P.S. Виконуйте усі забаганки вашого кота. То так, порада від Читай.ua.

4. "Інколи вони повертаються"

А як вам сюжет, де люди, котрі уже мертві, помирають знову, тільки як уже інші люди. Отак от, Кінг закрутив цей сюжет. Там взагалі усе заплутано, але цікаво і моторошно. Усі страхи дитинства вилазять на зовні. І не факт, позбувшись одного разу жахіть, що вони не повернуться.

5. "Не переношу маленьких дітей"

Одразу попереджаємо – вагітним, дітям і людям з хворим серцем НЕ ВАРТО читати це оповідання. Там не найкращий сюжет для ніжних душ. Бо діти там насправді не діти. Або можливо вони діти, але вчителька зійшла з розуму. А можливо вона цілком здорова, а діти насправді не діти. Як то кажуть, читайте і насолоджуйтесь.

Читайте також: Стівен Кінг. Що почитати?

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster