Видавництво "Ранок": на що чекати?

20.02.2018

Переглядів: 2014

http://chytay-ua.com/

Книги роблять дітей щасливими, тому «вангуємо»: 2018-й стане всім нам цікавим, радісним, здоровим, а книга продовжуватиме дарувати щастя.

Найшвидше наш читач познайомиться з такими новиночками дитячої літератури видавництва “Ранок”:

«Мандрівні казки» Юліта Ран

Фантазійний живопис сучасного художника Давіда Мартіашвілі та чарівні казки Юліти Ран поєднанні у арт-книгу для сімейного читання, яка створена спеціально для того, щоб розбудити у читача давно забуті дитячі мрії або ж навпаки - створити нові у підростаючого покоління.

«Дива архітектури» Сара Таверньє та Олександр Веріль

Атлас-подорож великого формату в стилі інфографіки, який створений для того, щоб відкрити для дітей дивний світ архітектури: височезні хмарочоси, креативні будівлі та найдревніші споруди.

«Великий вибух ідей» Інна Конопленко

Нотатник-помічник в екостилі, який спеціально створений для записів раптових ідей та зберігання таємниць. А ще у еконотатнику зібрані цікавинки про космос, креативні завдання та багато гумору. Він є чудовим мотиватором покращувати свої знання з кожним днем.

«Учимося лічити від 1 до 120» KUMON

Книга розроблена за методикою  індивідуального розвитку KUMON, за якою  навчаються діти у 49 країнах світу. У серії представлено 14 книг, кожна з яких є сходинкою для засвоєння певної навички

«Звідки в крані вода» Ганна Булгакова

Пізнавальна книжка-розкладайка, яка допоможе маленьким чомучкам дізнатися відповіді на найбільш цікаві запитання, наприклад, яким чином вода стає чистою та придатною до вживання. У серії представлені книги, з яких маленькі пізнайки зможуть зрозуміти як виростає дерево, як роблять хліб, як виникає дощ, як утворюється мед, як народжується метелик

«Том Гейтс. Чудові відмовки» Ліз Пічон

Друга книга у серії про Тома Гейтса, який усі свої пригоди записує у щоденник. І не просто записує, а робить це напрочуд оригінально. Ніхто не залишиться байдужим до його оригінального стилю скетчів. У Тома безліч важливих справ: створити власний рок-гурт, покепкувати із сестри, справити враження на Емі Портер. Книга підказує підліткам, що вони не самотні у своїх переживаннях і вчить ставитися до негараздів із гумором. Так само, як Том.

«Найкраща у світі фіранка» Олександр Драган

Гумористична книга-картинка про пригоди найкращих друзів - Панди, Горили та Пінгвіна. Книга є літературною прем’єрою автора-ілюстратора, вихідця з Одеси.

«Лицар-дракон. Вогонь» Кайл М’юборн та Донован Бікслі

До вашої уваги огидно-кумедна середньовічна серія книг. Перша книга серії “Вогонь” є настільки бридкою та захопливою, що неодмінно захочеться дізнатися продовження. Головний герой Мерек та його родина живуть у добу Середньовіччя, у часи, коли люди бояться всього: відьом, драконів, огрів, варварів і навіть мила. А ось сім’я Мерека -  дракони, проте у пошуках спокійного життя вони набувають людської подоби та оселяються в невеличкому селі.

Найсвіжіші новиночки 2018 року

«Школа добра і зла» Зоман Чейнані

Фентезі книга, у якій  Добро і Зло - це не протиборчі сторони, а просто дві частини єдиного цілого. І обидві сторони діють спільно. Автор цього бестселеру за версією газети The New York Times - сценарист та режисер - Зоман Чейнані, Youtube ролики якого збирають мільйони переглядів, намагається донести читачам, що в кожній людині є якості обох сторін, головне, не забувати, що все-таки Добро має переважати і переважувати.

«Веселі Роджерси та зачарована печера» Джоні Даддл

Книга, на сторінках якої живуть справжнісінькі пірати, які грабують, втягують до зачарованої печери, випадкових подорожніх та ховають скарби на таємничому острові. Впоратися із ним спроможні тільки Веселий Роджерс, його онук Джим Молодець і смілива Матільда. У серії також представлені книги “Веселі Роджерси та золото чудовиська”, “Веселі Роджерси та примарний галеон”. 

Серія “Читальня” адресована учням початкової школи для самостійного читання чи опрацювання на уроках. У серії представлені книги 3 рівнів складності текстів. У 1 рівні видано 5 книг, у 2 рівні - 5 книг і у 3 - 2 книги.

У січні вийшла “нова хвиля” серії “Читальня” із наступними книгами:

«Хто з’їв мою піжаму» Олеся Мамчич

Книга 1 рівня серії “Читальня”. У книзі зображена звичайна родина, у якій представлена надзвичайна подія - зникає жовта піжама! Власнику піжами, допитливому хлопчику, доводиться перетворитися на детектива й розпочати розслідування. Хто з’їв піжаму: мама, тато, старша сестра, молодший братик чи Той, Хто Живе Під Диваном? 

«Таємниці хмар» Марія Артеменко

Книга 1 рівня серії “Читальня”. Оповідання зображене у книзі розкриває таємниці творчого спілкування між різними поколіннями однієї родини на прикладі бабусі, онука і їхньої важливої таємниці.

«Електромобіль Сашко» Олеся Мамчич

Книга 2 рівня серії “Читальня”.  Оповідання сповнене фантазії й гумору знайомить юних читачів із сучасними екотехнологіями та запрошує подивитися на добре відомі речі по-новому. Героями книги є електромобіль Сащко та велосипидинка Юля. Вони вирушають на пошуки електричних вітряків, які можуть врятувати дракона.

«Поганий день і веснянки» Сергій Лоскот

Книга 2 рівня серії “Читальня”. У відьми Кукарачі видався невдалий день. Настільки невдалий, що вона навіть посварилась  зі своєю власною мітлою! Хто ж змусить відьму усміхнутися? І головне - як саме? Тепле оповідання Сергія Лоскота проговорює з читачами тему опанування власних емоцій за допомогою гри та дружби. 

«Беркиць проводжає дідуся» Ольга Купріян

Книга 2 рівня серії “Читальня”. Героєм книги є бобер Беркиць, який живе із дідусем на Вербовому ставку, допомагає доглядати греблю та маринувати вербові гілочки. Та одного дня має приїхати пароплав, який забере дідуся. Оповідання делікатно проговорює з дітьми тему прощання. Кожна дитина зрозуміє її по-своєму, залежно від готовності сприймати сумні сторони людського життя. 

«Таємна змова» Таня Стус

Книга 2 рівня серії “Читальня”. Гумористичне оповідання з детективними мотивами запрошує читачів поміркувати про небезпечних чужаків, а також про те, як деякі незнайомці стають нашими друзями. “Таємна змова” входить до циклу книжок Тані Стус про пригоди Даринки.

«Два черв’ячки» Наталія Чуб

Книга серії “Казкотерапія” про двох друзів-черв'ячків, які по-різному бачать світ. Один з них думає тільки про їжу, а другий мріє про прекрасне. Історія про їхню невеличку подорож допоможе дитині зрозуміти, що краса оточує його кожен день. Вона - в ніжно-рожевому заході сонця, у прозорій краплинці роси, у перших весняних листочках і шумі дощу за вікном. Потрібно лише уважно придивитися, прислухатися і відчути.

Ілюстрації Олексія Черепанова.

poster