"Команда команд: Нові правила взаємодії у складному світі"

26.02.2018

Переглядів: 1434

http://chytay-ua.com/

“Команда команд: Нові правила взаємодії у складному світі”/ генерал Стенлі Маккрістал, Тантум Коллінз, Девід Сильверман і Кріс Фасселл; пер. з англ. А. Жищинської.- Дніпро Моноліт, 2018. – 384с.

 

«Команда команд» – книжка, яка буде цінною для керівників організацій, якщо вони хочуть бути справжніми лідерами своїх команд. Вона буде повчальною як для тих, то уже обіймає керівну посаду, так і для тих, хто тільки роздумує про відкриття власної справи-мрії.

Стенлі Маккрістал дослідив дієвість і корисність власної стратегії “команда команд” не тільки у військовій справі, а й досягнув приголомшливих результатів у бізнесі. Результатом його дослідження стала повчальна і цікава книжка “Команда команд: Нові правила у складному світі”.

Автори книжки

Стенлі Маккрістал - генерал у відставці, який керував JSOC (Об’єднане Командування спеціальних операцій США). Звільнився у 2010 році з посади через скандальне інтерв’ю для журналу Rolling Stone, де злісно розкритикував діяльність Барака Обами та представників адміністрації президента через нерішучість у розв’язанні конфлікту в Афганістані. З 2010 року веде семінари з лідерства в Єльському університеті. Засновник консалтингової компанії McChrystal Group. У грудні 2011 року Маккрістала призначили головою ради директорів компанії Siemens Government Technologies. Став прототипом героя Бреда Пітта у фільмі «Машина війни» 2017 року.

Тантум Коллінз – науковий співробітник Кембриджського університету. Колишній студент Стенлі Маккрістала на курсі з лідерства для аспірантів в Єльському університеті. 

Девід Сильверман – колишній морський котик, виконавчий директор компанії McChrystal Group.

Кріс Фасселл – військовий у відставці, служив в Оперативній групі швидкого реагування. Партнер у компанії McChrystal Group.

Про що книжка?

Книжка пропонує своєчасні, чіткі і покрокові уроки організаціям, котрі бажають розвиватися і процвітати в новому середовищі. На прикладах реалістичних життєвих ситуацій в ній розповідається про те, як організаціям слід перебудовуватися. Світ змінюється, і ті, хто не стежить за цими змінами, а особливо ті, хто не крокує поруч з ними, не зможуть існувати в світі новинок. Лише послідовно розвиваючи створення команди команд бізнеси зможуть досягнути успіху. 

Наш мережевий світ вимагає розв’язання масштабних проблем не примітивними і простими способами. І з цим потрібно рахуватися. Моделі керівництва, які плануються на застарілих методах, уже не придатні для розвитку. Тільки ті керівники, які це розуміють, будуть переможцями. А ця книжка навчить їх, як і де шукати новаторські моделі для своїх організацій. 

Рекомендації

Книгу рекомендує Волтер Айзексон — американський журналіст, письменник та біограф; автор популярних біографій Стіва Джобса, Генрі Кіссінджера, Бенджаміна Франкліна та Альберта Ейнштейна.

Чарльз Дахіґґ, автор "Сили звички", вважає видання корисним для лідерів і команд.

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster