Ігор Манн "Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів"

17.04.2018

Переглядів: 1569

http://chytay-ua.com/

Ігор Манн — найвідоміший маркетер СНД, спікер, автор, видавець. Народився в Одесі. Маркетинг повноправно з’явився в житті Ігоря в 1993 році, коли він став менеджером з маркетингових комунікацій у московському офісі швейцарської компанії Ciba-Giegy. Зараз практичний досвід Ігоря у сфері маркетингу — понад 20 років. За цей час він обіймав посади директора з маркетингу, комерційного, а також регіонального директора, співпрацював з такими компаніями, як Lucent Technologies, Alcatel, «Арктел», Konica Corporation, АН МІАН та іншими. Галузі, в яких працював Ігор: агробізнес, фотобізнес, телеком, книжковий бізнес, нерухомість. Ігор Манн регулярно подорожує країнами СНД з корпоративними і відкритими тренінгами, виступає для студентів. За цей час на його тренінгах і семінарах побувало понад 500 тисяч осіб. Автор майже двох десятків книжок, серед яких бестселери: «Маркетинг на 100 %», «Маркетинг без бюджету», «Точки контакту», «Номер 1». 

Якщо ви завжди хотіли розпочати свій бізнес, але вас стримує те, що немає достатньо фінансів, тоді ця книжка саме для вас. Півсотні викладених ідей у книжці Ігоря Манна стосуються різних сфер: реклама, організація роботи, PR, маркетинг, продажі. І усі ці способи допоможуть вам значно підняти прибуток. Їх можна впровадити швидко з малим бюджетом, а деколи взагалі без бюджету. Скажете - це фантастика. Тоді читайте "Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів" і переконайтеся, що усе можливо. Потрібно тільки чітко усе розподілити і почати працювати.

У нас не було багато грошей, тому нам доводилося думати.

Ернест Резерфорд

Про що книжка?

У книжці Ігор Манн розповідає про ефективні і маловідомі маркетингові інструменти. Письменник описує кожний етап, розкриває усі свої секрети. У цій книжці ви дізнаєтесь, як "вз'яти і зробити". Як запустити свій проект, але так, шоб він працював на вас і на прибуток. Ви дізнаєтесь, як отримати від зазначених маркетингових інструменів швидку і максимальну віддачу. 

Як наголошує сам Ігор Манн, усі ці інструменти дієві, але за однієї умови - ви будете дійсно працювати. Немає чарівного способу в один момент розбагатіти. Сукупність усіх методів і важка праці - це те, що дає найкращі результати.

Манн відібрав для своїх читачів декілька десятків перевірених на собі і своїх проектах рецептів. Вони допоможуть вам поліпшити маркетинг і бізнес. Дотримання усіх настанов збільшить не тільки продажі, але і приведе нових клієнтів. Тих клієнтів, які стануть постійними.

Кому буде цікава книжка?

Сам Ігор Манн пише, що ця книжка насамперед написана для власника, акціонера або топ-менеджера компанії (малий і середній бізнес), котрий зацікавлений дізнатися, які маркетиногові інструменти використовувати, коли бюджету немає, або майже немає.

Але ця книжка також буде цікава тим, хто думає про власний бізнес і не знає, з чого почати. Тобто ідея самого бізнесу є, але ще немає чіткого розуміння, де брати гроші для подальшого розвитку.

Також поради в "Маркетинг без бюджету. 50 дієвих інструментів" будуть корисними тим, хто уже запустив свій бізнес, але прибутки особливо не радують і ідей щодо подальшого розвитку немає.

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster