5 книг про вічне кохання

15.01.2016

Переглядів: 5348

http://chytay-ua.com/

Книги про кохання – надзвичайно популярні. І на полицях книжкових магазинів їх багато. З різними сюжетами і різної якості. Починаючи від класики і закінчуючи сучасними любовними романами.

Але Читай.ua все ж таки пропонує вам повернутися до класики. Тому ми  пропонуємо вам топ-5 книг про кохання, котрі перенесуть вас в інше століття.

1. Джейн Остін “Аргументи розуму”, 1811 рік

Усі ми знаємо Джейн Остін завдяки її твору “Гордість і упередження”, але “Аргументи розуму”  подекуди навіть краще розкривають талант письменниці. Остін уміло жонглює почуттями своїх героїв і впевнено розкриває тематику кохання. Її роман показує нам, що любов може бути вічною, незважаючи на усі перешкоди. Просто потрібно помічати погляди.

2. Шарлота Бронте “Джейн Ейр”, 1847 рік

Цей твір екранізували багато разів, знімали телесеріали, сюжет використовували різні письменники у своїх романах. Ця книга класика любовного жанру. Тут вам і дитячі страждання, несправедливість, суворі умови життя і нарешті омріяне кохання, котре приносить разом з щастям і багато страждань. І звичайно ж happyend.

3. Решат-Нурі Ґюнтекін “Чаликушу”, 1922 рік

Маловідомий, як письменник, так і його твір. А дарма! Турецький світ в цій книзі змальовано в найкращих традиціях. Кохання, дружба, зрада, розчарування і боротьба за щастя. Усе це описано в книзі, та так реалістично, що ти стаєш безпосереднім свідком сцен роману. Цікавим фактом є й те, що чоловік так красиво і з розумінням розказує нам про жіночі почуття.

4. Анн і Серж Голон “Анжеліка”, 1956-1985 роки

Багатосерійний роман з цікавою сюжетною лінією. Усе в найкращих традиціях любовного роману. Боротьба за кохання і проти ворогів, почуття закоханості і смутку, бажання розбагатіти і жити щасливо разом з коханою. Книги про вічну боротьбу, перш за все з самим собою.

5. Колін Маккалоу “Ті, що співають у терні”, 1977 рік

Усе наше життя це суцільний вибір. Ми завжди стоїмо перед чашою терезів - жити за суспільними принципами, чи розірвати усі стереотипи і насолоджуватися життям. Але потрібно памятати, що за наш вибір відповідальні тільки ми самі. Герої цього роману добре засвоїли це правило.

 

Слідкуйте за нашими найцікавішими публікаціями в соціальних мережах Facebook і ВКонтакті  

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
Рецензій: 1

Богдан Дячишин 2016-02-06

Вийшла з друку моя книжка про єдине і вічне кохання... Дячишин Богдан. Слово про вічне: есеї Чи це життя є все, що є? Кохання єдине і вічне — це все, що ми знаємо про нього. Основне в житті життя — спонукати людину до розмислів. З людини творять Людину думки, які опережають дію. Дух (душа) людини трудиться — мозок працює. Тоді-то ми ідемо дорогою до пізнання себе, світу, який навколо нас. Іншої дороги до вдосконалення, осмислення, сенсу життя, дійства в суєті суєт навколишнього буття і наближення до розуміння вічності не існує. Ми суть те, що відкидаємо, якщо не побільшуємо нашу духовність.
poster