Подарунки дітлахам: що покласти під ялинку

19.12.2019

Переглядів: 777

http://chytay-ua.com/

Осінь закінчилася і настала найулюбленіша пора дітлахів - казкова зима. Адже вона приховує скільки таємниць, радощів та подарунків! Зима просто насичена святами, що дарують святкову атмосферу й казку для дитини.

В кожного є свої традиції святкування. Хтось обмінюється невеличкими сюрпризами, хтось власноруч зробленими подарунками, а хтось книжками, які дарують радість. Щоб ви змогли подарувати малечі усмішку із теплими й затишними вечорами, пропонуємо вашій увазі книжки, що роблять дітей щасливими:

Книги про пригоди. Збірник пригод невгамовних цуценят “Щенячий патруль” (вид-во “Ранок”). У ній зібрано неймовірна кількість порятунків, пригод, врятованих друзів та веселощів. Дітлахи з відважними героями будуть рятувати мавп, палтусів, робопса, вечірку, поїзд та навіть басейн. Боротимуться з вогнем і подорожуватимуть джунглями. Відважні герої показують своїми вчинками та відвагою гарний приклад для наслідування.

Книги про магію. Серію книг “Королівська академія” (вид-во “Ранок”). Ці книжечки подарують дітям справжню магію. Адже вона розповідає секрети чар, різноманітні факти про відьом і королівських драконів. Малеча навчиться писати заклинання, варити магічне зілля, допоможе зняти закляття та поверне голос Роуз. Відвідає країну Казок, знайде чарівний ключ і відкриє портал. Виконуючи різні завдання, вчиться креативно мислити, фантазувати, розвивати уяву та логіку.

Книги-комікси “Як приборкати дракона” (вид-во “Ранок”). Серія коміксів проведе малечу по незвіданих світах, розповість про драконів, розкриє таємниці дружби. Дітлахи відкриють прихований світ, відвідають ігри драконів, дізнаються про подарунок нічної люті. Комікси допомагають розвивати уяву, фантазію та гарно розповідають про дружбу і відповідальність.

Приєднуйтесь до традиції дарування книжок на новорічні свята. Адже за ними ховаються теплі вечори затишного читання в родинному колі. Це самі ті вечори, які дарують безцінну радість, дитячий сміх та щиру усмішку. Покладіть під ялинку книжку - подаруйте малечі усмішку.

poster