Тиждень з Читай.ua: Зустріч друзів

15.03.2016

Переглядів: 1323

http://chytay-ua.com/

Цього тижня у нас натхнення одне на усіх трьох. І таке теж буває. Ні, ми не дивилися один і той самий фільм. І навіть не читали одну книжку. Усе надзвичайно просто. Команда Читай.ua зустрілася в чудовому місті Львові.

Ми живемо в різних містах, і деколи важко, ось так просто, зірватися з місця і зустрітися з друзями. Робота, побутові і особисті справи, деколи не сприяють цьому пориву. Але в березні у нас така зустріч відбулася. І це, безумовно, чудово.

Такі зустрічі дуже потрібні. Саме живе спілкування, коли ти бачиш очі свого співрозмовника. А враховуючи те, що ми разом займаємось спільною справою, то таке спілкування для нас безцінне. Бо саме тоді народжуються усі ідеї і починання. Підтримка і поради колег потрібні, і вони незамінні.

Ми запланувала декілька новинок в нашому проекті, тому скоро ви це усе побачите. Надіємось, що вам сподобається. З нетерпінням чекаємо змін на сайті, і хочемо, щоб і ви це побачили. Незабаром, також очікуйте перших розіграшів в соціальних мережах. Повірте, наші подарунки вас приємно вразять.

Звичайно ми поєднали приємне з корисним. Провели цілий день усі разом. Спілкувалися, жартували, планували і мріяли. Згадували смішні події з нашого життя. А також пили смачну каву, в чарівній львівській кав'ярні.

 

Слідкуйте за нашими найцікавішими публікаціями в соціальних мережах Facebook і ВКонтакті.

Редакція Читай

Редакція літературного порталу Читай

author photo
poster