Стівен Кінг. Що почитати?

27.03.2016

Переглядів: 3012

http://chytay-ua.com/

Він знає, як пухнастого домашнього улюбленця усіх дітей, в книжці перетворити  на жахливого монстра. Як простий ранковий біг перевтілити в моторошну картину розваг серійного маніяка. Він чудово розуміє твій найпотаємніший страх. І точно знає, як зробити так, щоб ти ніколи не забував, що ж тебе лякає мало не до смерті. Стівен Кінг пише різні книжки, але їх об’єднує одна спільна риса – жах і містика. І в цьому жанрі він один з найкращих.

Читай.ua пропонує вам до ознайомлення 5 книг Стівена Кінга, в яких описані усі страхи людини. Хорошою новиною буде також те, що усі вони перекладені українською мовою.

Отже, підбірка видатного письменника, якого вважають королем жаху:

1. Зона покриття.
Після прочитання цієї книжки, ще декілька днів ви будете з підозрою дивитися на свій телефон. Бо ситуацію, котру описав Стівен Кінг, ніхто б не бажав бачити дійсністю. Це суцільний жах. Серйозно, суцільний жах. І немає нічого дивного в тому, що сам автор цієї книжки немає мобільного телефону.

Як читати? – відключивши усі телефони.
Де читати
? – вдома, наодинці.

2. Коли впаде темрява.

Як признався сам автор, в цій збірці він описує власні страхи. Та ще й які моторошні і дивакуваті. Подумати тільки, що лотерейний білетик може принести нещастя. Його ж купують для того, щоб виграти цілу купу грошей і жити щасливо. Хіба? В Стівена Кінга зовсім інші думки.

Як читати? – перелякано озираючись через плече.
Де читати
?тільки вдома.

3. Мізері.

Ти ніколи не знаєш звідки чекати небезпеки. Вона може прийти як і від незнайомця, так і від цілком милої людини. Еге ж. Милої. Вона може влаштувати таке пекло, як фізично, так і морально. Ці люди, на перший погляд здаються дуже-дуже хорошими. А насправді…

Як читати? – закривши усі двері і вікна.
Де читати? – в будиночку, у лісі.

4. Повна темрява без зірок.

Сама назва книжки уже говорить, що нічого весело ви там не прочитаєте. Чотири повісті розкривають потаємний світ божевільних людей. Тих, котрі існували, існують і будуть існувати. І з ними краще не зустрічатися. Адже навіть якщо виберешся живим після зустрічі з ними, ти уже ніколи не будеш колишнім.
Жахливі речі описав Стівен Кінг. Вам навіть може стати погано. В прямому значені цього слова. Тому, якщо ви не готові до такого, навіть не починайте читати цю збірку.

Як читати?  - з тим, що вас заспокоює.
Де читати? – в університеті, парку, книгарні, де завгодно, тільки не на самоті.

5. Ловець снів.

Тут вам і прибульці, і надприродні сили, і цілком реальна жорстокість людей. Простих людей, котрим не потрібно, щоб у них вселялися чужорідні об’єкти, для того, щоб бути жорстокими людьми, котрі вбивають усіх. Не заради виживання, чи їжі, а для власного задоволення.

Як читати?  - з чашкою кави.
Де читати? – в придорожньому мотелі.

Слідкуйте за нашими найцікавішими публікаціями в соціальних мережах Facebook і ВКонтакті.  

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
Рецензій: 1

Оксана 2016-03-29

"Темна вежа" Кінга всю серію книг дуже рекомендую
poster