Ерік Ларссен "Пекельний тиждень.Сім днів на повну силу"

17.01.2018

Переглядів: 2341

http://chytay-ua.com/

Ерік Бертран Ларссен, "Пекельний тиждень. Сім днів на повну силу", "МОНОЛІТ" Дніпро, 2016 р. Переклад з англійської Катерини Однороженко

Ерік Бертран Ларссен – письменник, тренер з особистісного росту і один із найпопулярніших мотиваційних спікерів Норвегії. Тираж його першої книжки на Батьківщині становив  223 тисячі примірників. Ларссен служив в норвезькому спецназі, співпрацював з британськими військами спеціального призначення та американськими «морськими котиками». Після служби закінчив Норвезьку школу економіки і бізнесу та займався HR і розвитком бізнесу в декількох компаніях, а згодом заснував і власну – Bertrand Ltd. Серед його клієнтів – провідні норвезькі спортсмени, чемпіони і ті, хто прагне до розвитку і самовдосконалення.

"Пекельний тиждень" – це спецкурс, який в норвезькій армії використовують при підготовці спецназівців. Під час такого тижня бійці відкривають незвідані раніше можливості свого тіла, а також випробовують моральну витривалість. Цей дуже-дуже важкий час, але саме тоді відпадають ті, хто сумнівається або не готовий на повну використовувати своє тіло і розум. 

Ерік Ларссен використовує на своїх тренінгах 7-денний спецкурс "Пекельний тиждень". Письменник сам пройшов такий в армії і вже там помітив, що він змінив багатьох людей на краще. Письменнику такий тиждень залишив багато приємних спогадів, він пишається тим, що не здався. "Пекельний тиждень" допоміг Ларссену краще розуміти своє тіло, прислухатися до нього, опанувати багато методик контролю над своїми емоціями та навчитися переносити гнів в правильне русло.

Звичайно ж для своїх клієнтів письменник використовує так звану "цивільну версію" "Пекельного тижня". Це інтенсивна програма, яку може виконати будь-хто і на будь-якій роботі. Вона в усіх учасників починається в 5 ранку понеділка і закінчується о 10 вечора в неділю.

Якщо ти проходиш крізь пекло, не зупиняйся, йди далі.

Вінстон Черчилль

Ерік Ларссен стверджує, що для того, аби краще виконувати роботу і поставлені цілі, потрібно правильно розставляти пріоритети. Саме тому в першому розділі книжки чітко виділені ці цілі або, як пише сам письменник, 7 Кроків. Їх потрібно дотримуватися при підготовці до тижня. Другий розділ книжки – це уже сам "Пекельний тиждень", але без ґрунтовної підготовки не буде ніяких дій  і кроків. 

Отже, перший розділ – це Кроки, які включають не тільки осмислення і роздуми, а й чіткий план дій. Нам часто здається, що ми можемо краще працювати, більше проводити часу з рідними, їсти здоровішу їжу та й тіло тримати в тонусі і нарешті підкачати усі м'язи. Але завжди щось заважало: то зранку падає дощ і на пробіжку уже не виходиш, то на роботі потрібно виконати понаднормове завдання і похід в театр з коханим/коханою знову переноситься. І усе це неправильно. В книжці Ларссен покаже на конкретних прикладах, чому саме так неправильно робити. І головне, розкаже, як з цим справлятися. 

Час з книжкою "Пекельний тиждень" буде для вас якщо не найпродуктивнішим, то однозначно цікавим. Ви переконаєтеся, що можете набагато більше, ніж думаєте, та й набагато більше, ніж мріяли, за умови, що будете виконувати усі Кроки. І навіть якщо щось не буде вдаватися, потрібно старатися на усі 100%. 

Діяти так, наче це питання життя і смерті. Іншого шляху немає.

Ерік Ларссен

Ви будете тренуватися кожного дня, лягати рано, а прокидатися о 05.00, їсти здорову, корисну і справді смачну їжу, навчитесь не боятися змін і працювати в колективі на рівні з усіма, знаходити свої позитивні і негативні риси. Ларссен покаже на прикладах, як зміцнити зв'язок між розумом і тілом.

Книжка цікава тим, що людина, яка її написала, не просто спікер, який начитався книжок і уже вчить вас жити. Письменник співпрацює з спортсменами, чемпіонами. Це ті люди, котрі без збалансованого контролю тіла і розуму не змогли б досягнути висот в спорті. І саме Ларссен допомагає їм знайти цей баланс.

Не факт, що ви кардинально зміните своє життя завдяки цій книжці, але вона дасть вам вагомий поштовх до змін.

Мар`яна Паславська

Редакторка, відповідальна за SEO сайту.

Сторінка автора в Facebook

author photo
poster