Алла Рогашко "Осіннє рондо місячної ночі"

24.10.2016

Переглядів: 2397

http://chytay-ua.com/

Двоє. Він і вона. Ніч. Ліхтар. Дотик рук, палкість поглядів, ніжність поцілунків. Світу не існує. Є тільки двоє. Вона і він. І це дивне, старовинне місто, яке їх поєднало. Йому ж приготована роль розлучити їх. Можливо, навіки...

Та кохання не знає, що таке час. Справжнє кохання здатне на дива. Воно не має кордонів, воно не ставить меж. Справжнє коханя проростає там, де, здавалось би, немає місця почуттям. Душі пам'ятають все. Особливо, якщо це все у них відібрали.

"Осіннє рондо.."- історія кохання. Красива, подекуди трагічна, з фіналом, який передчуваєш, але від цього вона не стає менш загадковою і цікавою. 

Містика і реальність. Часи минулі і сьогодення. Дві половинки, що загубилися в часі і в сучасному місті.

Одного дня Любка вирішить порвати з минулим і почати все спочатку. І потяг привезе ії у Львів. Вона навіть не здогадується, що тільки що розминулась з долею. Хоча... Хіба ж не схожий цей симпатичний чоловік на того, хто уже ось як скільки часу приходить до неї у снах. Коханий зі снів. Хіба таке може бути? 

Мабуть, у Львові можливо все. Місто, що містить загадок більше, ніж відгадок. Романтичний, містичний та загадковий Львів теж герой роману. Саме тому, читаючи, розумієш, все буде добре. Любка і Любомир вистоять. Вони просто зобов'язані це зробити. 

Адже, чуєте, звучить рондо. І ніч така місячна, зоряна, ясная..(як у пісні). І Софія знову спішить до свого Степана, забувши про все... То казка? Ні... кохання.

Читайте також: Львів - герой мого роману і 5 книг з атмосферою старого Львова.

Міла

пишу вірші, займаюся волонтерством

author photo
poster